fbpx
Privaatsustingimused2019-03-03T15:46:58+02:00

PRIVAATSUSTINGIMUSED

  • Kenabrand.com veebipoe keskkonnas säilitatavad Ostja ja tellimuste andmed on konfidentsiaalne informatsioon. Ostja ei avalda temale teatavaks saanud andmeid kolmandatele osapooltele. Müüja avaldab temale teatavaks saanud andmeid kolmandatele osapooltele minimaalselt, nt. vajalik informatsioon kauba kohaletoimetamiseks transpordifirmale. Müüjal puudub ligipääs Ostja pangaandmetele.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE

Veebipoe www.kenabrand.com isikuandmete vastutav töötleja on Treco OÜ (registrikood 12792182) asukohaga Saaremaa vald Ninase küla, tel +372 56210132ja e-mail: info@kenabrand.com.

Töödeldavad isikuandmed

  • OÜ Treco töötleb järgmisi iskuandmeid:

− nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;

− kauba kohaletoimetamise aadress;

− pangakonto number;

− kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);

− klienditoe andmed.

Isikuandmete töötlemise eesmärgid

  • Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.

  • Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.

  • Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.

  • Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja

  • teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi).

  • Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Õiguslik alus

  • Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.

  • Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja

tarbijavaidluste lahendamine).

Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

  • Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

  • Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale (Itella SmartPost, Omniva). Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.

  • isikuandmed edastatakse OÜ Treco raamatupidajale raamatupidamistoimingute tegemiseks.

  • Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.

Turvalisus ja andmetele ligipääs

  • Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

  • Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

  • Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

  • OÜ Treco on isikuandmete vastutav töötleja, OÜ Treco edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Nõusoleku tagasivõtmine

  • Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Säilitamine

  • Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks.

  • Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat.

  • Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.

  • Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Kustutamine

  • Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel.

  • Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Otseturustusteated

  • E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega.

Vaidluste lahendamine

  • Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel(info@kenabrand.com)

  • Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Küsimuste korral kirjuta info@kenabrand.com või helista numbril +372 56210132

This website uses cookies and third party services. Ok